Flexmark Ipari számítógépek
Ipari Számítógépek, Ipari mini PC-k, Ipari Box PC-k, Ipari panel PC-k Forgalmazása

Kiegészítők Ipari Számítógépekhez


• CMI modulok • CFM modulok • Riser kátyák • Kiegészítő hűtések • Cserélhető előlapok

CMI Modulok

CMI modulok ipari Box PC-khez A CMI (Combined Multiple IO) IO-k rugalmas kiegészítést biztosítanak az alap kiépítésű Box PC-khez. LAN,PoE, COM, DIO LPT/PS2, Display port, DVI,VGA.

Termékválaszték »CFM Modulok

CFM modulok ipari Box PC-khezA CFM (Combined Multiple IO) IO-k speciális kiegészítést biztosítanak az alap kiépítésű Box PC-khez. PoE, Ignition System.

Termékválaszték »Riser Kártyák

Riser kártyák, bővíthető ipari Box PC-khez
A Cincoze bővíthető Box PC és panelPC-khez, PCI és PCIe riser kártyák is elérhetőek típustól függően, egy vés két protos kiépítésben.

Termékválaszték »Kiegészítő Aktív Hűtők

Kiegészítő aktív hűtés ipari Box PC-khez A Cincoze új tagja, a Olyan speciális ipari megoldásokhoz kínáljuk külső, kiegészítő aktív hűtést ahol a működési hőmérséklettartomány meghaladja a +70°C-ot. Ilyen esetekben a kibővített működési hőmérséklettartomány a + 80°C is lehet.

Termékválaszték »Box PC Előlapok

Cserélhető előlapok Cincoze box PC-khez A Cincoze Box PC-k bővítéséhez szükséges előlapok is választhatók a Típusnak megfelelő BoX PC-hez.

Termékválaszték »Power Adapter Tartók

Tápegység adapter tartók box PC-khez A Cincoze ipari számítógépekhez, komplett megoldásként rendelhetőek tápegység adapter tartók.

Termékválaszték »Univerzális Előlapok

Univerzális előlapok Cincoze ipari számítógépekhez A Cincoze Box PC-k bővítéséhez szükséges előlapok is választhatók a Típusnak megfelelő BoX PC-hez.

Termékválaszték »Termékeink csoportonként:

Ipari Box PC-k, Mini PC-k Konfigurálható Panel Pc-k Ipari Panel Pc-k Ipari Touch Monitorok